NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 455 Kč (17 EUR)
skladem
Naše cena 1 195 Kč (45 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Objednejte si svého BOB´Se nyní a za loňské ceny!Objednejte si svého Bob'se do 30.1.2018 za loňské ceny a výhodný kurz! Nabízíme Vám výhodnou... arr3HOBBY HORSE skladem v ČR za akční dolarové ceny do 28.2.2017!Široká skladová nabídka v ČR. Přes 50 modelů ihned k odeslání. Co nenajdete na našem webu stejně... arr3SHEPLERS.COM za akční dolarové ceny do 28.2.2017!   VYUŽIJTE AKČNÍ SLEVY NA CELOU WESTERNOVOU MÓDU! Objednávejte u amerického prodejce Sheplers,... arr3NOVÉ způsoby doručení! NEW shipping methods!VYUŽIJTE ještě výhodnější způsoby dodání nebo doručení ZDARMA! Objednávky nad 2.000Kč mají dopravu...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 695 Kč (26 EUR)
skladem
Naše cena 1 795 Kč (68 EUR)
skladem
Naše cena 995 Kč (38 EUR)
skladem

KONTAKTY

Animal Central s.r.o.
Březiněveská 134
250 64 Hovorčovice
tel: +420 777 993 627
fax: CZECH REPUBLIC
info@west4us.cz
IČ 27927393, DIČ CZ27927393
Jako rodinná firma založena v roce 2007.

 

 

Poštovné ZDARMA

při objednávce nad 2.000 Kč!

Poštovné již od 39,- Kč v ČR!

Poštovné již od 2,00 Eur v SR!

Navíc až 500 odběrných míst Uloženka po celé ČR a SR!

Dnes objednáte, zítra dodáme - objednávejte každý den

do 12:00 vyjma víkendů a svátků.

 

Shipping in most EU countries in 2 days!

DHL Germany from 8,00 EUR

DHL Hungary from 9,00 EUR

DHL Poland from 6,00 EUR

DHL Italy from 13,00 EUR

DHL Slovakia from 4,00 EUR

... ask us for more rates!

 




hr

Katalogy

Nenašli jste přesně to co potřebujete? Zkuste katalogy našich dodavatelů/výrobců


Naše partnerské obchody v USA

Zde pro Vás nejčastěji objednáváme a máme zde přednostní termíny a slevy
aj.



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů